Proofing


Bij de eerste druk van een nieuw design wilt u niet voor vervelende verrassingen komen te staan aan de drukpers. U wilt zonder problemen aan de drukpers de goedgekeurde kleurproef evenaren. Hiervoor is het belangrijk dat het prepress-traject kundig wordt uitgevoerd, waarbij de lithograaf een grote stempel drukt op het eindresultaat.

Als belangrijkste proofing systeemgebruiken wij standaard een Epsonproof met gmc.
 


Flexo PrePress Company beschikt over de allernieuwste Epsonprinter waarmee het mogelijk is om wit te printen. Wij kunnen dus een proef maken op folie. U kunt daardoor uw klant nog beter tonen, wat hij als eindresultaat kan verwachten.

Flexo PrePress Company beschikt ook over de allernieuwste 3D-module.

Studio
Studio is een nieuwe plug-in die interactief 3D verpakkingsontwerp in Adobe Illustrator® mogelijk maakt.
 
Studio Toolkit voor Flexibele verpakkingen
Studio Toolkit voor Flexibele verpakkingen is een nieuwe toepassing voor structureel ontwerp, die verpakkingsmodellen voor Studio ontwerpt. Studio Toolkit voor Flexibele verpakkingen stelt Flexo PrePress Company in staat om realistische structurele modellen van veel voorkomende flexibele verpakkingen samen te stellen. De ontwerper heeft direct 3D feedback op het creatieve ontwerp.
 
Visualizer on screen

Visualizer is een revolutionaire dynamische applicatie voor verpakkingsvisualisatie. Het creëert en toont ultra-realistische on-screen modellen en softproeven van complexe verpakkings- en etikettenontwerpen. Het visualiseert op een uitstekende manier afwerkingseffecten zoals metaal- en fluorescerende inkten, folie, vernis, pregen en zelfs speciale eigen inkten in een realistische omgeving met overeenkomstige reflecties. Visualizer verbetert de communicatie en verkort de time-to-market!